Bedrijven financieel versterken.

‍Voor de duurzame toekomst van onze Vlaamse economie.

Portfolio.

Fietsen Wildiers

Fietsen Wildiers is een snelgroeiende Vlaamse familiale fietsretailer met een geschiedenis die teruggaat tot 1937. Met haar gemotiveerde team van 100 medewerkers, biedt Fietsen Wildiers een full service dienstverlening aan van verkoop tot nazorg. Dit zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven die op zoek zijn naar een leasingformule op maat.

Gimber

Een gezonde alcoholvrije revolutie ontketenen, dat is de missie van GIMBER-oprichter Dimitri Oosterlynck. Hij was na het zoveelste “alcohol-or-water-event” op zoek naar een gezond en lekker alternatief voor alcohol. Omdat hij er geen vond, besloot hij er zelf maar één te brouwen op basis van pittige gember. Hij bottelde daarom bijna 5 jaar geleden de eerste 25 flessen GIMBER eigenhandig in zijn garage.

Hawaiian Poké Bowl

Hawaiian Poké Bowl is een food conceptketen dat volgens het fast service model gezonde voeding tegen concurrentiële prijzen aanbiedt en inzet op snelle bediening en beleving in hun restaurants.

Mylène

Mylène werd opgericht in 1965. Gedurende vijf decennia werd het bedrijf uitgebouwd tot een succesvolle speler met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium en een volledig lokale productie in Heist-op-den-Berg. Mylène is actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland en is gekend voor haar direct verkoopmodel via de zogenaamde homeparties Een sterke lokale verankering, een persoonlijke aanpak en een breed, geëngageerd netwerk vormen het succesrecept van het bedrijf.

Remotec

Remotec uit Sint-Denijs-Westrem ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt signalisatie, wegmarkeringen, afbakeningen, displays, laadoplossingen en lichtreclames voor de industrie, retail, overheids- en gezondheidssector in België, Nederland en Frankrijk.