Bedrijven financieel versterken.

‍Voor de duurzame toekomst van onze Vlaamse economie.

Portfolio.

Ellio

Bij Ellio E-bikes bouwt men aan de mobiliteit van morgen door de meest toegankelijke speed pedelecs en aandrijftechnologie op de markt te ontwikkelen. Net als de wagen, past Ellio perfect in het dagelijks leven van zijn gebruikers.Ellio E-bikes beschikken over all wheel drive (tweewielaandrijving), rijdt volledig automatisch én is 100% van Belgische makelij.

Eutraco

EUTRACO is een gepassioneerde logistieke speler sinds 1967. Met 55+ jaar ervaring combineren ze de professionele werking van de grotere corporates met de hands-on en klantgedreven aanpak van een stevige KMO.

Fietsen Wildiers

Fietsen Wildiers is een snelgroeiende Vlaamse familiale fietsretailer met een geschiedenis die teruggaat tot 1937. Met haar gemotiveerde team van 100 medewerkers, biedt Fietsen Wildiers een full service dienstverlening aan van verkoop tot nazorg. Dit zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven die op zoek zijn naar een leasingformule op maat.

Gimber

Een gezonde alcoholvrije revolutie ontketenen, dat is de missie van GIMBER-oprichter Dimitri Oosterlynck. Hij was na het zoveelste “alcohol-or-water-event” op zoek naar een gezond en lekker alternatief voor alcohol. Omdat hij er geen vond, besloot hij er zelf maar één te brouwen op basis van pittige gember. Hij bottelde daarom bijna 5 jaar geleden de eerste 25 flessen GIMBER eigenhandig in zijn garage.

Hawaiian Poké Bowl

Hawaiian Poké Bowl is een food conceptketen dat volgens het fast service model gezonde voeding tegen concurrentiële prijzen aanbiedt en inzet op snelle bediening en beleving in hun restaurants.

Kebony

De Noorse onderneming Kebony ontwikkelde een gepatenteerd biologisch proces om snelgroeiend, milieuvriendelijk ontgonnen zachthout te modificeren tot duurzaam hout met dezelfde uitstraling en eigenschappen als tropisch hardhout.

Leuven Air Bearings

LeuvenAir Bearings NV, bekend als LAB Motion Systems, werd in 2006 opgericht als spin-off van het ingenieursdepartement mechanica van de KULeuven. Het bedrijf levert zijn hoogwaardige producten voornamelijk aan klanten in Europa, Amerika en Azië. Als wereldleider in geavanceerde motiontechnologie combineert LAB een ongeëvenaarde stabiliteit en precisie met een baanbrekende aanpak.

Lizy

Sinds 2019 maakt de Brusselse scale-up LIZY leasen eenvoudiger en goedkoper voor zelfstandigen en kmo’s. Die kunnen bij hen volledig digitaal een leasecontract aangaan voor kwaliteitsvolle tweedehandswagens.

Mylène

Mylène werd opgericht in 1965. Gedurende vijf decennia werd het bedrijf uitgebouwd tot een succesvolle speler met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium en een volledig lokale productie in Heist-op-den-Berg. Mylène is actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland en is gekend voor haar direct verkoopmodel via de zogenaamde homeparties Een sterke lokale verankering, een persoonlijke aanpak en een breed, geëngageerd netwerk vormen het succesrecept van het bedrijf.

Peripass

Peripass is een toonaangevende SaaS-scale-up die logistieke sites professionaliseert door het aan- en afrijden van vrachtwagens digitaal te organiseren.

Remotec

Remotec uit Sint-Denijs-Westrem ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt signalisatie, wegmarkeringen, afbakeningen, displays, laadoplossingen en lichtreclames voor de industrie, retail, overheids- en gezondheidssector in België, Nederland en Frankrijk.

Skilpod

Skilpod werd 10 jaar geleden opgericht door Filip Timmermans (ingenieur) en Jan Vrijs (jurist) en wordt in binnen- en buitenland erkend als één van de belangrijkste pioniers in de ontwikkeling en productie van modulaire woningen.Deze woningen worden volledig geassembleerd en afgewerkt in een gecontroleerde fabrieksomgeving en vervolgens getransporteerd en geplaatst op locatie met een minimum aan overlast voor de omgeving.