Bedrijven financieel versterken.

‍Voor de duurzame toekomst van onze Vlaamse economie.

Ellio

Bij Ellio E-bikes bouwt men aan de mobiliteit van morgen door de meest toegankelijke speed pedelecs en aandrijftechnologie op de markt te ontwikkelen. Net als de wagen, past Ellio perfect in het dagelijks leven van zijn gebruikers. Ellio E-bikes beschikken over all wheel drive (tweewielaandrijving), rijdt volledig automatisch én is 100% van Belgische makelij.

Bij Ellio E-bikes bouwt men aan de mobiliteit van morgen door de meest toegankelijke speed pedelecs en aandrijftechnologie op de markt te ontwikkelen. Net als de wagen, past Ellio perfect in het dagelijks leven van zijn gebruikers.Ellio E-bikes beschikken over all wheel drive (tweewielaandrijving), rijdt volledig automatisch én is 100% van Belgische makelij.

Ellio is de grootste Belgische fabrikant van speed pedelecs, die streeft naar duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf ontwerpt en produceert hoogwaardige elektrische fietsen met geavanceerde aandrijftechnologie, ontleend aan de automotive sector, waar beide oprichters voordien actief waren. Met een sterke focus op kwaliteit, prestaties, gebruiksgemak en veiligheid is Ellio vastbesloten om de mobiliteitstransitie te leiden en bij te dragen aan een groenere en gezondere toekomst.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.rideellio.com.