Bedrijven financieel versterken.

‍Voor de duurzame toekomst van onze Vlaamse economie.

Peripass

Peripass is een toonaangevende SaaS-scale-up die logistieke sites professionaliseert door het aan- en afrijden van vrachtwagens digitaal te organiseren.

Peripasswerd in 2016 opgericht door CEO Leander Naessens en Youri Van der Zwalmen, gedreven door de ambitie om yards autonoom te laten functioneren. De SaaSscale-up stelt industriële en logistieke bedrijven, waaronder Danone,Kellogg’s, Vandemoortele, Saint-Gobain en ArcelorMittal, in staat om de volledige stroom van vrachtwagens die hun terreinen op- en afrijden te beheren.

Door de processen van binnenkomende en uitrijdende vrachtwagens digitaal te stroomlijnen, slaagt Peripass er namelijk in om de wachttijden van de chauffeurs tot 70% te verminderen. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie en het comfort, maar vermindert ook de CO2-uitstoot en het aantal ongevallen aanzienlijk, en leidt zo tot een significante kostenbesparing voor logistieke sites.

Met kantoren verspreid over de Benelux, DACH, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, heeft Peripass de ambitie om in 2024 te groeien tot een team van meer dan 100 medewerkers. Peripass won de Publieksprijs bij de Supply Chain Awards 2022 en is uitgeroepen tot"Trends Digital Pioneer" in de categorie Productie & Logistiek.

Tegen 2030 wil Peripass 1000 sites voorzien van yard management software, en zo per dag de wachttijden voor meer dan 150.000 vrachtwagenchauffeurs verbeteren.

www.peripass.com