Bedrijven financieel versterken.

‍Voor de duurzame toekomst van onze Vlaamse economie.

Lizy

Sinds 2019 maakt de Brusselse scale-up LIZY leasen eenvoudiger en goedkoper voor zelfstandigen en kmo’s. Die kunnen bij hen volledig digitaal een leasecontract aangaan voor kwaliteitsvolle tweedehandswagens.

Het digitale leasingplatform LIZY (www.lizy.be) werd in 2019 opgericht door ondernemers Sam Heymans en Vincent Castus. De twee ondernemers willen een auto leasen net zo makkelijk maken als online een broodrooster bestellen.

LIZY richt zijn aanbod van recente tweedehands- en stockwagens in de eerste plaats op kmo's, zelfstandigen en freelancers. Klanten besparen gemiddeld meer dan € 100 per maand in vergelijking met een nieuwe wagen leasen.

Een niet onbelangrijk aspect in LIZY’s snelle opmars is de groeiende populariteit van elektrische leasewagens. De vraag naar betaalbare elektrische auto's neemt enorm toe: zowat de helft van de Lizy-contracten is voor elektrische of hybride modellen.

Door voor jonge tweedehandswagens te kiezen, kan LIZY kwaliteitsvolle elektrische wagens aanbieden aan lagere leaseprijzen: een interessante optie voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame, maar toch betaalbare mobiliteitsoplossingen.

www.lizy.be